whiplashmamman

Lugnet infinner sig.

Av Sofia Eriksson - 2016-12-17 11:13

Kära Ni,

Det är lördag förmiddag hos familjen Eriksson i Torslunda på Öland. Vi sitter i soffan i vardagsrummet, brasan sprakar, de röda julgardinerna ger ett mysigt ljus i rummet och vi dricker det sista ur kaffekopparna. Julgranen står redo för att kläs, nästan i alla fall, Peter ska bara bygga fast den så den inte välter när barnen traditionsenligt hänger allt de bara orkar på grenarna. Under granen ligger några julklappar som Agnes och Lova lagt dit. Inget står det Meja på så utbrottet var i morse ett faktum! 


Men nu sitter vi här. Meja och Lova ritar, Agnes har fullt upp med sin mobil och den nya selfie-pinnen hon fått som gåva då hon sålt jultidningar i år! Peter läser månadens hög av tidningen Barometern som vi prenumererar på men som vi sällan hinner läsa... Jag skriver i familjepanelen så vi tyckte det kunde vara trevligt att ha tidningen i pappersform i år. 


För att nämna något om mitt humör så känns livet lite lättare. Jag har haft mycket smärta i bakhuvudet och nacken i veckan och mest legat och sovit, både pga smärta men också pga mediciner som gör mig jättetrött! Men stress och aktivitet gör mig så mycket sämre. Jag måste vara lugn, röra mig lite och försiktigt. Då blir det som bäst, även om livet snurrar på och jag med det. Då blir det inte alltid lugnt och harmoniskt, hehe! 


Nu ska vi gå en promenad med vår vovve Smilla, och ikväll ska jag och maken gå på julkonsert, samma som vi går på varje år som arrangeras av en av mina käraste vänner och hennes man samt ett gäng fantastiska musiker. Efter denna kväll är vi i julstämning. Jag känner hur lugnet infinner sig...


Kram 

/Whiplashmamman





 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards